Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc DV - Studio Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de publicitate online
Brand
Publicitate VIDEO online
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Criza financiara muta publicitatea video de la TV, online, pe VeziFirme.ro

Cele mai mari firme din Romania au deja dificultati pe fondul crizei financiare internationale. Majoritatea au taiat prima data din bugetele de promovare, o abordare cat se poate de gresita, insa altii au inteles ca publicitatea este vitala, renuntand la publicitatea pe posturile nationale de televiziune si apeland la publicitatea VIDEO online. Singurul site din Romania dedicat publicitatii VIDEO este www.vezifirme.ro
In cadrul portalului isi gasesc locul atat firme de renume national si international cat si IMM-uri, si asta pentru ca bugetele publicitatii online pe vezifirme.ro sunt infinit mai mici decat cele rezervate publicitatii TV.

VeziFirme.ro ofera firmelor din intreaga tara, indiferent de domeniul de activitate, oportunitatea de a promova atat firma cat si produsele ei si asta prin spoturi VIDEO.

Folosind imaginea, care este creatoarea celor mai intense emotii, ca instrument de promovare, mesajul ramane in mentalul colectiv, in mintea internautilor, a viitorilor clienti. Unii spun ca: “daca nu esti pe internet nu existi!” noi mergem mai departe si spunem: “daca nu te vezi pe internet nu existi!”

TE VEZI BINE! ESTI BINE VAZUT!
Din Gura in Gura